camatari buzau transfer ro 24may 32a097.mpg.Still001

 

,,Matache,, împreună cu concubina sa Mihaela au fost arestați de polițiști pentru 24 de ore în data de joi, 23 mai. Cum termenul a expirat cei doi sunt acum cercetați în stare de libertate pentru cămătărie şi şantaj.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu sprijinul ofiţerilor Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă au constatat că în perioada 2012 – 2013 Marcel Duman, zis ,,Matache,, și concubina sa Mihaela Bârlea împrumutau cu bani către diverse persoane aflate în impas financiar care erau nevoite să returneze împrumutul cu dobânzi între 10 și 20 la sută lunar. Cei care nu reușeau să înapoieze banii primiți ajungeau să fie amenințați de concubina lui ,,Matache,, , Mihaela.

În urma cercetărilor polițiștii au constatat că, numai în ultimul an, 9 persoane au picat în plasa celor doi. Oamenii au fost împrumutați cu suma totală de 25 de mii de euro, iar unii dintre ei au ajuns să se teamă pentru viețile lor după ce au primit amenințări serioase de la cămătăreasă.

În ziua de 23 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Buzău.

Cei doi concubini sunt cercetați pentru cămătărie şi şantaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here