boscodeala 2Cel puțin așa declară președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, care a ținut să precizeze că situația de la Iași nu are cum să se repete la Buzău şi că Uniunea Social Liberală funcţionează fără probleme la Buzău.

“USL Buzău se așează extraordinar de bine în teritoriu. Ținta noastră este foarte clară: să câștigăm alegerile și să ajungem la guvernare (…). Situatia de la Iasi nu se poate repeta la Buzau. Preşedintele CJ Iaşi nu mai este al PSD-ului, pentru că Simirad a plecat din partid. Şi atunci acolo este o bătălie pe postul acesta de preşedinte al Consiliului Judeţean din partea ambelor partide. În cazul Buzăului nu se poate vorbi despre aşa ceva, având în vedere că rezultatele sondajelor au arătat realitatea existent la ultimele alegeri, adica preşedintele CJ este al PSD şi aşa va fi şi în continuare”, a declarat Boşcodeală.

Chiar dacă anunţul candidatului Uniunii Social Liberale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean va întârzia până în septembrie, Boşcodeală este încrezător că PSD va desemna acest candidat, în persoana actualului preşedinte, Victor Mocanu.

Judeţul Buzău ocupă un loc fruntaş pe ţară în ceea ce priveşte scorul pe care USL l-ar obţine la alegerile locale din vara anului viitor, conform sondajelor de opinie locale comandate de PSD şi PNL. Cu o cotă a USL de 72% este depăşit doar de Vrancea (cu 74%), se situează la egalitate cu Vâlcea şi Ialomiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here