Se spune că omul sfințește locul. Acest lucru poate fi spus și despre primarul comunei Cernătești, Petrache Mârzea. Ultimile achiziții, doua utilaje nou nouțe, un UTV pentru stins incendii și un buldoexcavator de ultimă generație sunt extrem de utile comunității de pe Valea Slănicului.

UTV-ului pentru stins incendii i s-a simțit lipsa în comună de multe ori, când angajații primăriei dar și oamenii din sat au privit neputincioși cum munca de o viață a localnicilor era mistuită de flăcări. De acum se va putea interveni încă de la momentul anunțării incendiului.
70934565 2547415415479342 920919109422546944 n
De asemenea, buldoexcavatorul va fi folosit atât vara, la decolmatarea șanțurilor, la reparația drumurilor, curățarea vegetației, cât și iarna la deszăpezire.

„În sfârșit, dupa 2 ani de drumuri la Constanta la sediul AFIR pentru avizare proiect, primaria Cernatesti are in dotare doua utilaje nou noute, un UTV pentru stins incendii si un buldoexcavator de ultima generatie, echipat cu lama zapada, tocator vegetatie si 4 cupe de diferite dimensiuni.
Utilajul va fi folosit atat vara, la decolmatarea santurilor, la reparatia drumurilor,curatarea vegetatiei, cat si iarna la deszapezire.
Dorim ca ajutandu-ne de aceste utilaje sa imbunatatim conditiile de viata pentru populatia din comuna si in situatii deosebite sa fim pregatiti sa intervenim prompt.
Banii provin 100% din fonduri europene, iar achizitia n-ar fi fost posibila fara GAL Valea Slanicului”
, a declarat primarul comunei Cernătești, Petrache Mârzea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here