Noi amânări la vaccinare au fost dictate de autoritățile centrale, din cauza deficitului de doze anti-COVID. Astfel, după reprogramarea categoriilor esențiale, a venit și rândul persoanelor sub 65 de ani, chiar dacă suferă de boli cronice, să fie replanificate la vaccinare.

Prefectul interimar, Adina Moiseanu, coordonator al campaniei de vaccinare de la nivelul județului Buzău, a venit cu mai multe detalii despre reprogramări.

„Solicitările numeroase pentru vaccinarea anti-Covid19 au determinat autoritățile române să intervină asupra programărilor, astfel încât persoanele cu cel mai mare grad de risc de infectare să aibă, în continuare, prioritate!

În aceste condiții, persoanele cu funcții esențiale programate la doza I până pe 11 februarie vor fi amânate cu 10 zile, fiind replanificate, începând cu data de 8 februarie, în ordinea programării inițiale, astfel:

❗Persoane cu funcții esențiale cu programare inițială, până pe data de 6 februarie vor fi reprogramate, începând cu data de 8 februarie până pe 17 februarie.

❗Persoane cu funcții esențiale cu programarea inițială, în zilele de 7-11 februarie vor fi reprogramate, începând cu data de 18 februarie până pe 22 februarie.

📍 Suplimentar, începând cu data de 30 ianuarie, persoanele sub 65 de ani programate la doza I între 30 ianuarie și 11 februarie vor fi reprogramate pentru data de 16 februarie și ulterior (în ordinea planificării inițiale), astfel:

❗Persoanele programate în zilele de 30 si 31 ianuarie vor fi reprogramate în zilele de 16 si 17 februarie.
❗Persoanele programate în zilele de 1-11 februarie vor fi reprogramate în zilele de 18 – 28 februarie.

❗❗❗Persoanele cu vârsta de peste 65 ani rămân la programarea inițială pentru doza l.

Toate persoanele aflate în categoria celor pentru care a fost decisă replanificarea vaccinării vor primi mesaj scris cu data la care au fost reprogramate pe numărul de telefon înregistrat pe platforma online.” , a scris Adina Moiseanu, pe pagina sa de facebook. 

1 COMENTARIU

  1. Domiciliez in Com.PIRSCOV, jud.Buzau.
    Am 85.de ani ,m-am adresat medicului de familie,Primariei,,…Directiei Judetene de Sanatate, Platformei 0219462 ………… dar nimeni nu ma baga in seama !!!!!!!!!!!~!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here