2694Astazi, primarul din Cernatesti, Valerica Sercaianu va fi din nou in fata instantei. La termenul trecut, pe 22 octombrie, 13 martori au fost chemati in instanta, dintre care doar 11 au fost audiatiati, printre care si Mirela Juganaru, adolescenta care o insotea pe fata moarta in urma accidentului de la Potoceni.

Astazi vor fi adusi cu mandate de aducere doi martori la accidentul de la Potoceni dar si doi martori propusi de primarul implicat in accident.

Primarul Valerica Sercaianu a provocat, in ziua de Constantin si Elena un accident rutier in urma caruia o adolescenta a murit, iar o tanara a fost grav ranita.

Primarul ocalitatii Cernatesti, Valerica Sercaianu, se afla sub influenta alcoolului, avand o acoolemie de 0,38 la mie.

Accidentul s-a petrecut in satul Potoceni, comuna Maracineni.

Edilul a facut o depasire neregulamentara, acrosand doua adolescente  care mergeau pe marginea drumului, dupa care a lovit o alta masina. In final, masina condusa de primar s-a oprit intr-un stalp.

1 COMENTARIU

  1. Un asemenea rebut uman, gunoi social cum este acest Valerică Şercăianu ce a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru omor prin imprudenta si conducerea unui autovehicul fara a avea permis de conducere si este eliberat conditionat dupa ce a executat jumatate din pedeapsa si mai are tupeu sa se planga de conditiile de detentie. Pentru asemenea rebuturi umane as construi un alt canal in Romania si i-as pune sa dea cu tarnacopul de dimineata pana seara si pentru asemenea fapte le-as da cel putin 10 ani cu executare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here