5698După ce săptămâna trecută a fost schimbat din funcţie, fostul subprefect Vasile Alecu a rămas pe un post de inspector guvernamental si, potrivit unui proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean de astăzi, ar fi trebuit să fie numit pe post de conducere în cadrul societăţii Domenii Prest Serv, firmă proprie a Consiliului Judeţean.

Numai că astăzi, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, trei puncte, printre care şi cel care prevedea numirea pe funcţie a fostului subprefect, au fost retrase de pe ordinea de zi pentru că nu au fost dezbătute şi aprobate, în prealabil, în comisiile de specialitate. Drept urmare, Vasile Alecu mai aşteaptă o lună până când va putea prelua noul post.

Fostul subprefect ar urma să aibă de administrat un buget fabulos. Practic, toate investiţiile şi lucrările aprobate şi finanţate de Consiliul Judeţean vor trece prin această firmă. Societatea se înfiinţează cu scopul de a administra domeniul public şi privat al judeţului şi va avea sediul pe strada Transilvaniei la nr. 403.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here