batrani

Aleșii județeni au aprobat în ședința ordinară a lunii august proiectul de hotărâre care se referă la acordarea de ajutoare pentru veteranii de răzsboi cu vârste de peste 100 de ani.
Consilierii din miniparlamentul județean au decis însă ca ajutoarele pe care le vor primi vârstnicii să fie împărțite în două tranșe: o parte din bunuri să le fie livrate în perioada imediat următoare, cealaltă la sărbătorile de iarnă.
De ajutoare din partea Consiliului Județean vor beneficia cinci veterani de război cu vârste de peste 100 de ani. Ei vor primi produse alimentare și nealimentare în valoare de câte 500 de lei. Decizia a fost luată ca urmare a declarării anului 2015 drept „Anul veteranilor de război” având în vedere împlinirea a 70 de ani de la încheierea celui de al doilea Război Mondial.
Cei cinci veterani care vor primi pachete de la CJ Buzău sunt: Ion Burlan, născut în anul 1914 din comuna Stâlpu, Ion Crăciun din comuna Odăile, născut în 1914, Radu David din comuna Beceni, născut în 1914, Gheorghe Drăghici din Râmnicu Sărat, născut în 1912 și Nicolae Ioniță din Mihăilești născut în 1914.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here