Mai mulţi consilieri municipali au fost audiaţi la DNA, în dosarul legat de neconstituirea miniparlamentului local ca parte civilă în procesul Gloria. Vineri, au fost audiaţi doi dintre ei. Luni, alţi cinci au fost la sediul DNA Ploieşti, iar procurorii vor continua şi astăzi discuţiile cu alţi doi aleşi municipali.

Anchetatorii urmăresc motivul pentru care în octombrie 2013, CLM nu s-a constituit parte civilă în procesul care i-a adus fostului edil-şef Constantin Boşcodeală condamnarea la închisoare cu suspendare, implicit sfârşitul carierei în administraţie.

Săptămâna trecută, au fost audiaţi deputatul Sebastian Radu, fost consilier PSD, şi Vasile Olariu, de la PNL. Luni, au fost la sediul DNA Ploieşti medicul Victor Ioniţă, Alexandru Dunel şi Daniel Lambru, independentul Constantin Ionescu şi Silviu Roşioru, consilier PSRO.

Astăzi în acelaşi dosar, ar urma să fie audiaţi fostul viceprimar Fănică Bîrlă şi fostul consilier local PSD Mihai Anica.

1 COMENTARIU

  1. Nici nu știu daca sa ii compătimesc, dar totuși, ne pot spune si noua de ce nu au hotărât constituirea de către CLM ca parte civila?????? Le-a fost teama de primar??? Acum le este teama de lege?? Daca ei nu ne pot spune poate le ia cineva vre-un interviu sa ne spună care este punctul lor de vedere. Pentru fiecare ședință mini parlamentară toți au primit bani, din banii noștii, sa ne reprezinte si sa ne apere interesele inclusiv cele civile. Aștept cu nerăbdare punctul lor de vedere, eventual pe grupuri politice sau pe comisii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here