afis
Autoritățile buzoiene au pus la punct pentru 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, pe lângă ceremonialul militar și religios și defilarea gărzii de onoare ce vor avea loc la Prefectură, și un concert de zile mari. Spectacolul va avea loc în Parcul Crâng și va începe la ora 11.45. Muzica populară va fi la mare cinste, pe scenă urmând să urce artiști, ce îi vor invita pe buzoieni la joc și voie bună, într-o zi cu mare însemnătate pentru nația română.
Astfel, vor cânta pe 1 Decembrie, în Parcul Crâng, la Obelisc, printre alții, Nina Stamate, Nicolae Oprişan, Atena Bratosin Stoian, Ion Băicuş şi Gabriela Bolocan. Pe aceeași scenă vor mai urca Filofteia Drăghici, Adriana Stuparu, Valentin Ghencea, Livia Bănică şi Loredana Mihai. Nu va lipsi evoluția orchestrei Centrului de Cultură şi Artă, dansatorii Plaiurile Mioriţei vor avea și ei momentul loc, la fel și Grupul de Tradiţii Macoveiul de la Padina.
La finalul spectacolului, buzoienii vor fi invitați la tradiționala fasole cu ciolan, autoritățile pregătind o variantă și pentru cei care postesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here