Pompierii au remis un comunicat de presă in care explică cum a izbucnit incendiul de la Biserica Sfinţii Îngeri din aceasta dimineata. Din fericire, focul a fost lichidat inainte de a se extinde la întreaga biserică.

„În data de 01.08.2016 la ora 04:37, prin sistemul 112, la I.S.U. Buzău s-a primit un apel de urgenţă ce semnala un incendiu la o biserică din municipiul Buzău de pe strada Ostrovului,  judeţul Buzău.

La locul intervenţiei s-au deplasat şapte autospeciale din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău, dintre care patru de stingere cu apă şi spumă,o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţine, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor de pompieri la faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta în zona altarului pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, cu posibilităţi de propagare la vecinătăţi.

În continuare s-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, acesta fiind  stins în limitele găsite.

Ca urmare a incendiului nu s-au înregistrat victime. De asemenea cercetările efectuate la faţa locului au relevat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat prin crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor  pentru a genera incendiul”, se arata în comunicatul de presă al ISU Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here