Agentul de pază, angajat al firmei Lex Protect, care a fost înjunghiat noaptea trecută în faţa clubului O’Brothers se numeşte Marius Gheorghiaş şi are 29 de ani. Este angajat de câţiva ani la firma de pază şi nu a fost implicat niciodată în astfel de evenimente.

Marius Gheorghiaş este din comuna Vadu Paşii, iar de curând soţia sa a născut un băieţel.

Medicii fac eforturi disperate să îi salveze viaţa, pentru că în timpul altercaţiei, una dintre loviturile aplicate cu cuţitul i-a atins ficatul.

8 COMENTARII

  1. Asa merita ! Stiu ca aceastii agenti isi propriile legi da cu pumnul si in stangasi in dreapta ! Va rog nu mai dramatizati asa cazul ! Si a meritat’o !

  2. si a meritat o ma’ta javra dracu! poate ai noroc si maine esti in locul lui infectie umana!

  3. Înainte de a spune că își merită soarta,gandeste-te ca tu puteai fi acea persoană înjunghiată de 3 ori!!! Nu mai vorbiți în necunoștință de cauza! Si-a făcut legea cu pumnul?Dar tu dacă erai în locul lui ce făceai? Gândește înainte să vorbești!!! Și apropo,iti mai trebuie vre-o câteva ore de gramatica si apoi lasă comentarii la cate-o postare! Desteptule

  4. Dupa cum ai scris esti tigan borat si sigur din balta ca numa aia sunt jegosi si imputiti acolo.niste lepre ale buzaului sunteti niste paduchi nespalati.mai bine mureai u sau mata si tot neamu tot de analfabet si tigan prost.daca as afla cine esti te as calca in picioare cacatule care esti si jegule

  5. Cu parere de rau va spun ca sustin Cele spuse de „legion etrangeres ” !! Asa Este !! Este o firma de paza,iar Agentii iau decizii proprii Si spontane in ceea Ce priveste interventia in forta !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here