Emilia Arsenachi, o buzoiancă de 36 de ani are mare nevoie de ajutorul nostru pentru a supraviețui și pentru a putea aduce pe lume, cu bine, gemenii pe care-i poartă în pântec. Femeia mai are acasă un băieţel de 2 ani.

Emilia este în luna șasea de sarcină gemelară și se zbate între viață și moarte la Maternitatea Polizu din București, unde medicii fac eforturi pentru a o stabiliza astfel încât să poată în curând să fie supusă unei intervenții chirurgicale complicate.

Diagnosticul Emiliei Arsenachi este placentă Previa, uter cicatricial și invadare vezică sânge. Ea trebuie să treacă printr-o operație complexă, cu o posibilă histerectomie după cezariană și are nevoie de sânge, pe care cei care doresc să o ajute pe ea să trăiască și pe cei doi copii să vină pe lume, îl pot dona la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău.

Apelul pentru Emilia Arsenachi este făcut de colegii săi de muncă, de la Direcția Apelor, care doar în urmă cu două luni s-au mai mobilizat în acest fel și pentru un alt coleg aflat într-o situație gravă.

Emilia Arsenachi are grupa de sânge B3, RH pozitiv, iar buzoienii care doresc să o ajute trebuie să specifice numele ei în momentul în care se vor prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău, de pe strada Grigore Baștan nr.2. Donația lor va face cu siguranță diferența între viață și moarte pentru o mamă și pentru ca cei doi prunci ai ei să vină pe lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here