crima_politia_nu_treceti_ziuaconstanta_roO crima odioasa a ingrozit ieri un intreg cartier din Ramnicu Sarat si nu numai. Un barbat de 30 de ani si-a injunghiat mortal sotia si pe cele doua fete ale femeii. Ancheta facuta ieri la locul faptei a stabilit si filmul desfasurarii evenimentului. Bărbatul de 30 de ani, Florin Aurel Marcu, fost puşcărias, primise din nou o condamnare la închisoare pentru proxenetism. Vecinii spun că bărbatul ameninţase că dacă va ajunge din nou după gratii îşi va omorî familia, dar nu au crezut ca bărbatul va şi trece la fapte.
Ieri dupa pranz a primit vestea ca va fi incarcerat si orbit de furie a luat un cutit de bucatarie si a inceput sa loveasca cu el sotia si cele doua fetite in varsta de 7 si 8 ani. Cand le- a vazut doborate la pamant, criminalul a fugit in curtea unei unitati militare din apropiere unde a incercat sa isi puna capat zilelor, provocandu-si rani cu un cutit in zona toracica. Aici a fost prins de jandarmi si nu si-a mai putut duce planul la bun sfarsit.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar tatal criminalulului, cel care a si incercat sa le salveze pe cele doua fete si pe mama lor. Primii ajunsi la fata locului au fost politistii, care au decis sa le duca de urgenta la spital pe victime, insa pentru mama si pentru fata cea mare nu se mai putea face nimic. In schimb, fata cea mica a ajuns pe masa de operatie, dar medicii nu au mai putut sa o salveze. Si criminalul a ajuns la spitalul din Râmnicu Sărat, iar medicii au hotarât să îl trimită cu un elicopter la Bucureşti. Dacă scapă, bărbatul îşi va putea petrece restul vieţii după gratii pentru triplul asasinat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here