Instituţia Prefectului din Buzău a fost solicitată de Compania de Apă să se pronunţe în legătură cu legalitatea privind modificarea unor prevederi ale actului constitutiv al societăţii comerciale, iar a răspunsul a fost comunicat marți.

“Nu este atributul niciuneia dintre U.A.T. -urile membre ale A.D.I. Buzău 2008 să modifice unilateral statutul ori actul constitutiv al asociaţiei, după cum nici nu se poate substitui direct unei prerogative a ADI. Având în vedere cele prezentate mai sus, precum şi adresele anexate prezentei, solicităm Consiliului Local al Municipiului Buzău să reanalizeze Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău nr. 108/01.07.2016 în vederea revocării acesteia, în prima şedinţă a autorităţii deliberative, pentru a evita consecinţele grave şi directe pe care le declanşează încălcarea angajamentelor ce au stat la baza acordării finanţării nerambursabile prin POS Mediu 2007-2013, precum şi finanţarea ce urmează a fi acordată prin POIM 2014-2020. În cazul în care nu veţi proceda la revocarea H.C.L. nr. 108/0l.07.2016 în prima şedinţă de consiliu local, ne vom adresa instanţei de contencios administrativ, cu solicitarea de anulare a actului administrativ nelegal”, se artă într-un comunicat remis de Prefectura Buzău Consiliuliui Local al municipiului Buzău.

2 COMENTARII

 1. Domnul Toma are un caracter care lăsa de dorit.Nu prefera sa se consulte cu funcționării din subordinea sa,in schimb se ia după asa-zisi consilieri personali care ii vor rupe gatul curând pentru ca habar nu au ce fac.
  Si mai cred ca o sa aibă procese de ne le poate duce.
  Asta a fost alegerea lui!
  Când te dai deștept dar de fapt tu nu știi mai nimic!

 2. Respecta si vei fi respectat!
  Face parte din educația oricui!
  Dl. Aromet crede ca i se cuvine de la sine!
  Are deja o vârstă si din privat nu a acumulat prea mult.
  Se vede vizibil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here