votIn paralele cu alegerile europarlamentare, inpatru comune buzoiene s-au desfasurat si alegeri locale unde au fost alesi noi prmari si consilii locale. dupa numararea voturilor rezultatele sunt urmatoarele: la Valea Ramnicului social-democratul Marian Galbenu a câştigat alegerile cu 1150 de voturi dintr-un total de 2932. Următorul clasat în cursa pentru scaunul de primar a fost Valentin Urloiu (PNL) cu 751 de voturi, iar pe poziţia a treia s-a clasat Marin Jurubiţă (PDL) cu 738 de voturi.

In comuna Ziduri Nicolae Nedelcu (PSD) a fost ales primar cu 1824 de voturi din 2362. In urma sa s-au clasat Mihai Constantin (PNL) 496 de voturi, Iordache Mihaita (PDL) 33 de voturi, Munteanu D. Ionel (PPDD) 9 voturi.

In Calvini si Pogoanele s-au desfasurat alegeri pentru alegeri de noi consilii locale. Dupa numararea voturilor, rezultaele sunt urmatorele: in Pogoanele: PSD – 8 mandate, PNL- 6 mandate, PDL – un mandat. La Calvini PNL – 5 mandate, PSD- 4 mandate, Asociatia Partida Romilor „Pro Europa” – 3 mandate, Alianta Civica Democrata a Romilor – un mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here