Soția artistului buzoian Benone Sinulescu vine cu primele declarații, după ce s-a aflat că starea de sănătate a interpretului s-a agravat, zilele trecute. Elena Sinulescu a postat un mesaj-scrisoare, prin care dorește să infirme multe informații apărute în spațiul public, dar precizează că, într-adevăr, artistul se află într-o stare de sănătate precară.

Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi, 08.07, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi intrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate, false, defăimătoare privind modul în care familia îl ingrijește pe “Nea Beni”. Se dovedește că Beni, pe bună dreptate, nu îl considera o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu.” , a scris soția artistului, Elena Sinulescu, pe pagina de facebook a îndrăgitului interpret de muzică populară.35549985 1770325959729046 8525420674225799168 nNăscut la Siriu, Benone Sinulescu a împlinit anul acesta 84 de ani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here