bon-fiscal (1)
85 de buzoieni au depus la Direcția de Finanțe Publice cereri prin care solicită, în baza bonurilor fiscale pe care le au, premiile în bani ce le revin la Loteria bonurilor Fiscale. Marți, în prima zi au venit la Finanțe 69 de persoane, miercuri numărul solicitanților fiind ceva mai scăzut. Printre câștigătorii de la Buzău se numără persoane care au cumpărat alimente precum mere, ouă sau pâine, unele au cumpărat medicamente de la farmacii în timp ce un buzoian a venit cu un bon primit după ce a cumpărat vin fiert de pe o pârtie.
La Direcţia Regională a Finanţelor Publice Galaţi, care are în subordine judeţele Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Vrancea, s-au înregistrat, până miercuri la prânz, 568 de persoane cu bonuri câştigătoare la loteria fiscală, cele mai multe dintre acestea fiind din judeţul Galaţi.
Potrivit consilierului superior pentru relaţia cu mass-media din cadrul DGRFP Galaţi, Violeta Gîdei, în judeţul Galaţi sunt, până în prezent, 209 persoane cu bonuri câştigătoare, în Constanţa – 124, în Buzău – 85, în Brăila – 62, în Vrancea – 60, iar în judeţul Tulcea – 28. Cei mai mulţi câştigători la Loteria fiscală, respectiv 709 din cei peste 4.200 înregistraţi până miercuri, sunt din judeţe ale Moldovei – Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui, iar cei mai puţini, 307, sunt din Oltenia – Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea.
La prima extragere organizată pentru Loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF, care a avut loc luni, în a doua zi de Paşte, au fost declarate câştigătoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei.
Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu această valoare, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here