copii
Consiliul Județean Buzău organizează o serie de evenimente cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.
Acțiunile pregătite pentru ziua de 1 IUnie vor începe chiar mai devreme, din data de 29 mai cînd când la Sala de spectacole a Consiliului Județean aproximativ 1.000 de copii de vârstă preșcolară și din clasele I-IV, inclusiv din sistemul DGASPC, vor fi invitați la piesa de teatru ”Magia Copliăriei”, susținută de actorii Teatrului Excelsior. Vor avea loc trei reprezentații, începând cu ora 10.00.
Apoi, în zilele de 30 și 31 mai, pe Insulița din Parcul Crâng este programat un concurs de șah pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 ani și 16 ani. Probele se vor desfășura, în cele două zile, începând cu ora 10.00 iar câștigătorii vor primi premii constând în diplome, cupe, medalii, dulciuri, table de șah și cărți.
Pe data de 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, pe stadionul Gloria este programată o competiție de tenis de masă, adresată copiilor cu vârste între 8 și 12 ani. Câștigătorii vor fi premiați cu diplome, cupe, medalii, dulciuri și echipament sportiv.

De asemenea, în Parcul Tineretului, începând cu ora 17.00, copiii sunt invitați să se joace împreună cu personajele de desene animate preferate și să se fotografieze cu acestea.

În plus, tot la ora 17.00 va începe, în Amfiteatrul din Parcul Tineretului un spectacol oferit de copiii din centrele DGASPC și de către Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău. Copiii vor primi dulciuri și baloane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here