gradinitaConsilierii liberali se arată indignaţi de faptul că Primăria Buzău plăteşte o chirie de 5.000 de euro lunar pentru o clădire în care ar trebui să funcţioneze o grădiniţă. În plus, clădirea nici nu este gata pentru a primi preşcolarii, iar copiii sunt nevoiţi să înveţe tot în vechile clădiri. Liberalii consideră că prin această situaţie, şefii din Primărie dau dovadă de lipsă de respect față de banul public și față de buzoieni.
„Mai mult, se vede că, marea majoritate a proiectelor de hotărâre pe care le promovează în Consiliul Local au în spate cu totul alte interese decât binele locuitorilor municipiului Buzău.
Iar lucrurile devin mult mai revoltătoare atunci când interesele oculte se fac pe spatele unor copii de vârstă preșcolară.
Cum era de așteptat, minunata grădiniță din vila de pe strada „Poet Teodor Neculuță”, pentru care Primăria plătește o chirie de 5.000 de euro lunar, și a mai alocat din buget încă 60.000 de euro pentru amenajarea spațiului și dotarea cu mobilier, nu poate fi încă dată în folosință, pentru că lucrările nu sunt gata.
Așa că preșcolarii, de a căror grijă nu mai putea primarul Constantin Boșcodeală atunci când noi, consilierii PNL, ne-am opus și am izbutit, într-o primă fază, să blocăm adoptarea proiectului care prevede un asemenea jaf din banii publici, stau tot în spațiile necorespunzătoare în care și-au desfășurat activitatea și până acum.
Stimate domnule primar, cât si colegi consilieri, ați dat undă verde acestui proiect de hotărâre, dar cine plătește cei 60.000 de euro anual, bani dați cu generozitate suspectă din bugetul local proprietarului clădirii care acum, la început de an școlar, nu poate găzdui copiii?
Şi dacă aţi girat o astfel de soluţie, nu ar fi fost onest şi să vedeţi dacă obiectivul este atins la începutul noului an şcolar?”, se arată în comunicatul de presă al PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here