ION VASILE candidatura
Fostul senator Ion Vasile, șef al social democraților buzoieni timp de 20 de ani, și-a depus miercuri candidatura în perspectiva alegerilor pentru președinția filialei județene a PSD, alegeri care vor avea loc pe 19 septembrie.
Alături i-au stat deputații Marian Ghiveciu și Adrian Mocanu, dar și senatorul Victor Mocanu.
„(…)Am considerat că în democrația internă a partidului trebuie respectat și dreptul de a alege și cel de a fi ales. Din aceste considerente și pentru că nu îmi e indiferent ce se întâmplă în PSD, după ce am condus această organizație timp de 20 de ani, am decis că vreau să fiu ales sau să nu fiu ales, într-o conferință transparentă fără intervenția nimănui. Suntem o echipă mare care dorim reașezarea și revenirea la niște norme de comportament etice. Am depus fără, a avea o înștiințare că pe 19 se organizează o conferință județeană, am depus candidatura cu speranță că ne vom putea confrunta în condiții egale”, a declarat Ion Vasile.

Doctorul, cunoscut de altfel pentru spiritul său critic și contestatar, a acuzat gruparea Boșcodeală-Ciolacu că nu ar fi făcut publice detaliile organizării conferinței județene programată pe 19 septembrie, atunci când va fi aleasă noua echipă de conducere a PSD Buzău. Doctorul a depus la registratura partidului o cerere prin care a solicitat lămuriri în baza cărora să poată demara campania electorală internă.

Ion Vasile este primul candidat înscris oficial în lupta pentru șefia PSD Buzău. Mai mult ca sigur, urmează să-și depună candidatura și Marcel Ciolacu, cel care se va bucura de sprijinul actualului președinte al organizației, Constantin Boșcodeală.
Primarul Boșcodeală a anunțat deja că nu mai este interesat de șefia filialei, însă a precizat răspicat că-l va susține pe deputatul Ciolacu pentru a prelua frâiele organizației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here