lapte si corn
48.500 de elevi din județul Buzău ar trebui să beneficieze anul acesta de produsele specifice programului guvernamental ”Cornul și laptele”. Dar, chiar dacă mai e o săptămână până la debutul noului an școar, autoritățile județene nu au stabilit cine va distribui cele două produse elevilor așteptați în bănci din data de 14 septembrie. Licitația a început însă întârzie desemnarea firmelor care să preia în sarcină programul Cornul și laptele.
Anul acesta, valoarea contractului pentru derularea programului ”Cornul și laptele” se ridică la 9, 15 milioane de lei, suma fiind mai mare decât cea alocată anii trecuți.
Cel mai probabil, produsele vor fi livrate de aceleași firme de anul trecut, Boromir şi Meridian Agroind, societăți cărora Consiliul Județean le-ar putea prelungi contractele, până la încheierea licitaţiei pentru anul şcolar 2015-2016. Nu este exclus ca tot cele două firme să-şi adjudece contractele de furnizar a cornului și laptelui în școlile din județ şi după încheierea licitaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here