nehoiu

Elevi din 11 judeţe şi-au disputat „CUPA NEHOIULUI” la un concurs organizat de Şcoala Gimnazială Lunca Pripor, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău – Serviciul Rutier şi Poliţia Oraş Nehoiu. Sâmbătă, 23 mai a.c., în centrul civic al Oraşului Nehoiu a avut loc festivitatea de deschidere a primei ediţii a Concursului Regional de Educaţie Rutieră ,,Cupa Nehoiului”.

La concurs au participat concurenţi din 11 judeţe care şi-au demonstrat abilităţile prin parcurgerea a trei probe prevăzute în regulamentul concursului: proba de legislaţie rutieră, proba de îndemânare cu bicicleta în poligon şi proba de respectare a regulilor de circulaţie în parcul-şcoală.
Au fost acordate premii pe cinci secţiuni: proba teoretică, proba de parc – şcoală, proba de poligon, individual compus şi echipaje.
,,Cupa Nehoiului” a rămas acasă, elevii Şcolii Gimnaziale Lunca Pripor fiind declaraţi câştigătorii acestei competiţii. Pe locul doi s-a clasat echipajul judeţului Argeş, locul trei a fost ocupat de elevii din Suceava, echipa judeţului Vaslui clasată pe locul patru obţinând menţiune.
Toţi concurenţii au fost răsplătiţi cu premii în bani şi o excursie la Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here