Vicepremierul Marcel Ciolacu se află în aceste zile la Belgrad, alături de Premierul Mihai Tudose și de Ministrul Delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, unde au stabilite întâlniri de lucru cu Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, Prim-ministrul Bulgariei, Boyko Borisov, și Premierul Greciei, Alexis Tsipras. Nu este prima astfel de întâlnire pentru vicepremierul României, în cadrul căreia sunt abordate teme concrete de interes comun din domeniul infrastructurii de transporturi, al energiei sau al schimburilor de bunuri și servicii.

„Prosperitatea și securitatea României depind și de capacitatea de a dezvolta proiecte în comun cu partenerii noștri din regiune. Acesta este motivul pentru care mă aflu astăzi și mâine la Belgrad, alături de Premierul Mihai Tudose și de Ministrul delegat pentru fonduri europene, Marius Nica, unde vom avea întâlniri de lucru cu Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, Prim-ministrul Bulgariei, Boyko Borisov, și Premierul Greciei, Alexis Tsipras.
Este a doua reuniune în acest format din 2017, în care vor fi abordate teme concrete de interes comun din domeniul infrastructurii de transporturi, al energiei sau al schimburilor de bunuri și servicii.
Spre seară am avut o întrevedere cu doamna Zorana Mihajlovic, Viceprim-ministru și Ministru al construcțiilor, transportului și infrastructurii în Guvernul sârb, ocazie cu care am discutat despre necesitatea găsirii unei soluții pentru a lega Timișoara și Pancevo printr-un drum de mare viteză”, este declaratia postată de Marcel Ciolacu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here