Vas mocPresedintele Victor Mocanu a declarat astazi la finalul sedintei de Consiliu Judetean referitor la recenta preluare a filialei judetene a Partidului Conservator de catre Ion Vasile ca fostul sau sef de partid este inca un om politic cu greutate in judetul Buzau.

“Ion Vasile este un om politic cu greutate in judetul Buzau. Faptul ca a ales PC este vointa dansului insa eu il apreciez ca om politic. In Consiliul Judetean nu are deocamdata reprezentare insa poate din 2012 alianta va avea mult mai multi consilieri judeteni si poate si consilieri ai Partidului Conservator. Sigur ca avandu-l pe Ion Vasile la conducere, altul va fi scorul conservatorilor la Buzau prin implicarea lui, cunostintele pe linie politica si poate chiar si viziunile politice pe care le are. Chiar daca unii spun ca e de domeniul trecutului, experienta isi spune cuvantul.”

De asemenea Victor Mocanu a declarat ca nu se bucra de plecarea “doctorului” catre Partidul Conservator si a declarat ca daca alianta nou creata vrea sa faca ceea ce si-a propus atunci liderii partidelor vor trebui sa isi calce pe orgolii si sa colaboreze.

“Eu nici nu ma bucur si nici nu imi pare bine ca a plecat. Daca vrem sa facem ceea ce ne-am propus atunci va trebui sa colaboram. S-a demonstrrat ca fiecare putem sa ne calcam pe orgolii sa trecem peste anumite chestiuni care ne-au deranjat la un moment dat sis a mergem inainte ” a incheiat Mocanu.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/Victor-MOCANU1.mp3|titles=Victor MOCANU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here