pontaPreşedintele PSD Victor Ponta a declarat astăzi că a stabilit data de 19 martie, dată limită la care va fi anunţată încheierea negocierilor din USL pentru alegerile locale și că în general vor merge pe candidaturi comune, dar vor fi și câteva excepții, județe în care se va merge pe candidaturi separate.

“Pe 19 martie, luni, secretarul general  trebuie să finalizeze discuţiile în cadrul USL şi pe 19 (n.r. martie) să anunţăm încheierea în toate judeţele  a negocierilor cu partenerii din USL, asta înseamnă modul de candidatură  pe listele de la consiliul judeţean  şi consiliul local, candidaturile în teritoriu. Regula va fi a candidaturilor USL si dacă vor fi excepţii în care vom merge separat, acestea vor fi doar cu caracter de excepţie, vă rog pe toţi care sunteţi lideri judeţeni, vă rog să-l sprijiniţi pe pe secretarul general  pentru ca în această săptămână, până duminică practic, să finalizăm  tot ceea ce a mai rămas de finalizat  în zona de negociere”, le-a transmis Victor Ponta pesediştilor la începutul şedinţei de Birou Permanent Naţional al partidului.

În afară de situaţia arhicunoscută de la Buzău, obstacole au mai apărut în desemnarea candidaţilor pentru alegerile locale în județele Vrancea, Maramureş, Bihor, Dolj, Galaţi, Giurgiu, dar şi în sectorul 6 al Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here