Acuzații dure, după concursul pentru funcția de director de la Colegiul Național B.P. Hasdeu. Profesoara de istorie Elena Năstăsoiu îl acuză pe șeful educației buzoiene că, prin atitudinea sa și a unor membrii din comisia de examen, a fost intimidată în cadrul interviului pe care l-a susținut pentru funcția de director. Toate aceste acuzații au fost lansate, aseară, la o emisiune tv, în cadrul căreia a intervenit și inspectorul școlar general, profesorul Ionel Meiroșu. 

Dragi buzoieni, astăzi am avut, spun unii curajul, eu aș zice DEMNITATEA de a ieși public să vorbesc despre neregulile și viciile premeditate ale Concursului de ocupare a funcțiilor de director, aspecte care pot fi probate prin înregistrările audio-video ale probei de interviu! Respect ptr. cei care au obținut funcțiile prin muncă, determinare, sudoare, sacrificiu și știință de carte! Respect ptr colega mea care a avut un punctaj mai mare decât al meu, este un om integru, valoros și cu plusvaloare ptr învățământul buzoian! Ceea ce aduc eu în discutie este mascarada organizată de către “ capete încoronate” ale învățământului buzoian! Urmăriți interviul! Merită! Sunt argumente susținute legal! Sfatul meu: “ Dacă treci prin iad, continuă să mergi” ( W Churchill)… luptați ptr onoare, demnitate! Educația nu este nici de stânga, nici de dreapta! Viitorul copiilor noștri nu se negociază, ci se construiește!, a scris profesoara Elena Năstăsoiu, după emisiunea în care a dezvăluit cum s-a desfășurat proba de interviu.

Câștigătoare a concursului pentru postul de director de la Colegiul Hasdeu a fost desemnată profesoara Virginia Mândruță Tănăsescu (director cu delegație, înainte de concurs), dar profesoara Elena Năstăsoiu a depus contestație. 

VEZI AICI ÎNTREAGA EMISIUNE ȘI SCHIMBUL DE REPLICI ÎNTRE PROF. ELENA NĂSTĂSOIU ȘI PROF. IONEL MEIROȘU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here