Gerul care s-a lasat azi noapte peste Buzău le-a întins o capcană șoferilor care au avut drum pe șoseau de centura a orașului. Din cauza poleiului de pe asfalt o șoferiță a ieșit în decor, iar doi bărbați care au oprit să o ajute s-au trezit cu mașinele distruse. Un șofer băut n-a mai nimerit frâna și așa destul de greu de folosit pe un așa derdeluș. În timp ce polițiștii investigau incidentul, un alt șofer a acroșat un TIR, tot din cauza gheții.

 Zăpada care s-a topit peste zi a fost o adevărată capcană pentru şoferi pe timpul nopţii, când a îngheţat. Un autoturism a derapat şi a ajuns cu roţile peste un morman de zăpadă. Doi şoferi au oprit să îl ajute. Şi-au lăsat maşinile pe luminile de avarii şi au încercat să-l tragă din zăpadă. Un alt şofer, care s-a dovedit ulterior că era băut, a intrat în plin din spate în mașinile staţionate.

O femeie din maşina prinsă la mijloc a rămas între fiare şi a avut nevoie de echipele de descarcerare, care au scos-o şi au transportat-o la spital. Şoferul vinovat a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În timp ce polițiștii efectuau măsurătorile la primul accident, un șofer nu a putut opri și a acroșat un TIR oprit în coloana de mașini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here