Aflat pentru scurt timp la Buzau, pentru sustinerea motiunii concepute in candidatura pentru sefia partidului, Vasile Blaga, impreuna cu colegul sau Cezar Preda, au atacat dur echipa de sustinatori ai premierului. Cei doi spun ca renuntarea la primari, viceprimari si consilieri la Conventia din mai, votata de echipa Boc, este o lovitura data unui mit, acela de a fi un partid al primarilor.

„Primarii sunt coloana vertebrala a partidului, noi am decis prin votul echipei lui Boc sa-i lasam acasa” a afirmat Cezar Preda. Candidatul la functia de presedinte al PD-L, Vasile Blaga este de parere ca „rezultatul se va vedea in prima duminica din iunie anul viitor, cand vor fi alegerile pentru primari”.

Judetul Buzau este al 17-lea din tara, in care echipa de sustinatori ai motiunii Blaga poposeste pentru a discuta cu delegatii la Conventie. Dupa cum a spus Blaga, maine vor ajunge in Vrancea, Bacau si Neamt, iar sambata seara vor fi trecut prin toate judetele Moldovei. Cum astazi, Cezar Preda a imploinit 52 de ani, liderul buzoian a primit si un cadou de la cel pe care il sustine la carma partidului: 3 CD-uri cu muzica ardeleneasca si un motiv de petrecere (o sticla de palinca de Bihor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here