(Video) Cezar Preda: “Sunt decis să îmi asum o candidatură pentru Consiliul Județean”

0

Deputatul buzoian Cezar Preda  este gata să intre în bătălia pentru președinția Consiliului Județean. Acesta a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că a informat conducerea partidului în ceea ce privește disponibilitatea sa pentru această candidatură, urmând ca în Colegiul Director al PDL să se valideze această intenţie. De altfel, decizia deputatului buzoian vine după mai multe serii de consultări cu primarii acestei formaţiuni politice, care au decis în unanimitate acest lucru.

“Sunt decis să îmi asum o candidatură la Consilul Județean din partea PDL. Acest lucru vine pe fondul bâlbâielilor și traseismului pe care unii politicieni buzoieni îl practică de foarte mult timp(…). Am să anunț Colegiul Director al partidului că îmi asum o asemenea candidatură, urmând ca acesta să ia decizia finală(…). PDL va susține doar un cadidat al partidului și va avea liste separate în toate localitățile. Dacă vom încheia un protocol cu partenerii noștri din coaliție, UNPR-ul, acesta va fi strict de neagresiune în campania electorală. Dar nu vom avea liste comune în nicio localitate”, a declarat Cezar Preda.

Lista finală cu candidaţii PDL pentru alegerile locale va fi făcută public pe 30 martie, urmând ca atunci să fie cunoscut și numele viitorului candidat pentru Primăria Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here