Colaborarea dintre PDL şi UNPR la nivelul judeţului Buzău lasă de dorit. Asta a lăsat să se înţeleagă deputatul buzoian Cezar Preda la ultima conferinţă de presă. Liderul PDL Buzău s-a arătat deranjat de faptul că UNPR-iştii racolează oameni din partidul său, şi i-a asigurat pe “dezertori” că nu vor prinde nicio funcţie în instituţiile deconcentrate.

“Am văzut la UNPR cîţiva băieţi care au fost pe la noi, în speranţa că poate vor mai prinde şi ei vreo funcţie pe acolo. Îi asigur eu că nu or să prindă nimic. Dar, asta este, omul încearcă. Să dă dezamăgit într-o parte încercând să fie mulţumit în partea cealaltă”, a declarat Cezar Preda.

 În altă ordine de idei, posibila apariţie pe scena politică a unui partid condus de Mircea Geoană nu reprezintă un pericol pentru gruparea liberal-democrată, pentru că, în opinia lui Cezar Preda, această formațiune nou-înființată s-ar putea construi doar cu membri ai Partidului Social-Democrat.

“Dacă ar fi să capaciteze ceva din interiorul unui partid, cred că această construcție politică a domnului Geoană, dacă o face, va lua oameni din PSD, și nu din altă parte.”, a mai declarat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here