Cezar Preda s-a supărat din nou pe partidul său. Asta pentru formațiunea politică din care face parte a promovat în funcții bine plătite oameni care nu alt merit decât acela că au sponsorizat partidul. Mai mult decât atât, în opinia liderului PDL Buzău, Emil Boc nu ar trebui să mai dea explicații pentru aceste situații.

Deputatul buzoian a dat și două exemple, despre care a lăsat să se înțeleagă că pentru posturile pe care le-au ocupat au cotizat suficient la partid. Este cazul directorului de la Nuclearelectrica, Pompiliu Budulan, care și-a angajat fiica în funcția de director tehnic al companiei, dar și al Danielei Andreescu, fost secretar general al guvernului.

“Emil Boc trebuie în fiecare zi să dea răspunsuri pentru fiecare nenorocit pus unde nu trebuie. Deci primul-ministru al României e obligat de partidul său să dea explicații zilnice de ce face ăla pe la SGG (Secretariatul General al Guvernului), ce face ăsta pe la Nuclearelectrica. și câte și mai câte. Nu trebuie să dea prim-ministrul  socoteală ci partidul. Ăsta e partidul nostru și așa punem noi oamenii și dăm vina pe prim-ministru. Nu e corect. Eu cred că cei responsabili sunt cei care pun piloși dinăștia plini de bani, care după ce cotizează la partid își asigură locuri calde și numai pentru ei, ci și pentru familia lor, și pentru finii lor. Sunt niște oameni fără scrupule și din cauza asta partidul meu trebuie să dea socoteală pentru niște nenorociți. Nu e corect să tragi la răspundere un prim-ministru pentru ce tâmpenii fac cei de lângă el”, a declarat Cezar Preda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here