Elvis Oprea, primarul comunei Vipereşti va rămâne în arest, cel puţin până vineri, chiar dacă soţia sa a achitat cauţiunea în valoare de 35.000 de lei. Asta pentru că instanţa a decis amânarea cauzei până pe data de 7 iunie, pentru că trebuiau studiate atât concluziile acuzării, cât şi pe cele ale apărării.

Primul termen al procesului în care primarul comunei Vipereşti, Elvis Oprea, este judecat sub acuzaţia de luare de mită a avut loc astăzi la Tribunalul Buzău. În şedinţa de astăzi magistraţii au avut judecat atât cauza pe fond în ceea ce priveşte infracţiunea de care este acuzat acesta, cât şi cererea de eliberare pe cauţiune, depusă de avocaţii apărării.

După aproape două ore de deliberări, instanţa a hotărât amânarea cauzei până vineri, chiar dacă în această dimineaţă, soţia primarului a depus suma de 35.000 de lei, contravaloarea cauţiunii.

Elvis Oprea a ajuns în arestul poliției în urmă cu o lună și jumăte, după un flagrant. Este acuzat că ar fi pretins unui localnic 10.000 de lei mită pentru a nu-i rezilia un contract de arendă, iar suma ar fi ajuns la primar printr-un intermediar. Elvis Oprea tocmai încheia cel de-al doilea mandat și prima oară a câștigat alegerile după ce tatăl său, fost primar, a murit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here