Luni dimineață au trăit șocul anunțului de desființare a echipei, iar a doua zi, spre seară, au plecat în cantonament, având speranța că vor continua până la finele campionatului.

antrenamente 3
Antrenorul Ilie Stan, în sala de forță, alături de elevii săi

Jucătorii și staff-ul tehnic al formației din Crâng sunt în cantonament în stațiunea Sărata-Monteoru, pregătindu-se pentru reluarea campionatului Ligii secunde.antrenamente 1antrenamente 2SCM Gloria Buzău a început cantonamentul „Monteoru” în forţă, cu două antrenamente în care s-a pus accent pe pregătirea fizică” , anunță oficialii clubului, pe pagina de facebook, atașând și un grupaj video cu momente de la antrenamente.  

Luni, primarul Constantin Toma a anunțat că nu va mai finanța echipa de fotbal seniori, iar oficialii clubului Gloria Buzău s-au și grăbit să anunțe că formația se retrage din campionat, urmând a fi desființată. 

A urmat un val de reacții de revoltă, atât din mediul sportiv, cât și din partea buzoienilor iubitori de fotbal, fapt care l-a determinat pe primarul Constantin Toma să se răzgândească. De asemenea, anunțul bombă de luni dimineață ar fi stârnit și interesul unor oameni de afaceri, spune edilul-șef, interesați să finanțeze echipa din Crâng, pentru a o salva de la dispariție. 

Rămâne de văzut sub ce formă va continua Gloria Buzău în campionatul Ligii a II-A. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here