Luni dimineață au trăit șocul anunțului de desființare a echipei, iar a doua zi, spre seară, au plecat în cantonament, având speranța că vor continua până la finele campionatului.

Antrenorul Ilie Stan, în sala de forță, alături de elevii săi

Jucătorii și staff-ul tehnic al formației din Crâng sunt în cantonament în stațiunea Sărata-Monteoru, pregătindu-se pentru reluarea campionatului Ligii secunde.SCM Gloria Buzău a început cantonamentul „Monteoru” în forţă, cu două antrenamente în care s-a pus accent pe pregătirea fizică” , anunță oficialii clubului, pe pagina de facebook, atașând și un grupaj video cu momente de la antrenamente.  

Luni, primarul Constantin Toma a anunțat că nu va mai finanța echipa de fotbal seniori, iar oficialii clubului Gloria Buzău s-au și grăbit să anunțe că formația se retrage din campionat, urmând a fi desființată. 

A urmat un val de reacții de revoltă, atât din mediul sportiv, cât și din partea buzoienilor iubitori de fotbal, fapt care l-a determinat pe primarul Constantin Toma să se răzgândească. De asemenea, anunțul bombă de luni dimineață ar fi stârnit și interesul unor oameni de afaceri, spune edilul-șef, interesați să finanțeze echipa din Crâng, pentru a o salva de la dispariție. 

Rămâne de văzut sub ce formă va continua Gloria Buzău în campionatul Ligii a II-A. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here