Grav accident aseară pe DN1B. O femeie şi-a pierdut viaţa iar ginerele ei este în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un bolid care nu a acordat prioritate într-o intersecție. Din impact, ambele mașini au ajuns direct în gardul unui depozit de materiale de contrucții. O cameră de supraveghe aflată într-o benzinărie la câțiva metri de intersecție a surprins mașina de teren circulând cu o viteză foarte mare.

Femeia de 56 de ani aflată pe scaunul din dreapta nu a mai avut nicio șansa. BMW-ul X5 le-a izbit mașina chiar pe partea ei. Alături, ginerele aflat la volan abia mai respira când au sosit echipajele de la descarcerare.

Aproape inconștient, șoferul autoturismului a fost scos dintre fiare, stabilizat și trimis de urgență la spitalul din Buzău. Câteva zeci de minute a durat până când și trupul femeii a putut fi scos din rămășițele mașinii.

Șoferul mașinii de teren, un tânăr de  30 de ani,  a scăpat nevătamat. Nu va scapă însa și de un dosar penal  pentru ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă, pentru care riscă până la 7 ani de închisoare. O camera de supraveghe aflată într-o benzinărie la câțiva metri de intersecție a surprins masina intrând în intersecție cu viteză foarte mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here