Liberalii buzoieni s-au pus, din nou, pe capul inspectorului general al ISJ, Florina Stoian, cea care este considerată principalul vinovat de faptul că penelistul Dumitru Ene nu-și poate relua scaunul din sediul de pe strada Marghiloman.

Drept pentru care, drept răspuns la faptul că s-a trezit reclamat la DNA, Ene a ieșit, în urmă cu două săptămâni, la o conferință de presă, pe parcursul căreia a prezentat, dovezi pe care el le consideră irefutabile, privind sume importante de bani europeni care ar fi ajuns, în mod ilegal, crede Ene, în buzunarele unor inspectori școlari și directori buzoieni. Reacția inspectorului general în funcție nu s-a lăsat așteptată, ea reclamându-l pe Dumitru Ene, la Poliție de această dată, pentru că acesta ar fi pus în circulație documente cu caracter secret.

Ieri a fost rândul liberalilor să contraatace, de această dată pe două fronturi. Deputatul George Scutaru, președintele organizației județene PNL, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că l-a interpelat pe ministrul Daniel Funeriu, cerându-i un punct de vedere scris asupra situației banilor europeni încasați de inspectorii și directorii de școli buzoieni. La rîndul său, inspectorul școlar general fără scaun, Dumitru Ene, a spus că, la acea oră, o plângere pe acest subiect ar fi fost depusă la DNA, contra șefei cu scaun. Mai mult, acesta a venit cu noi dezvăluiri legate de anumite aspecte, pe care el le consideră nu tocmai în ton cu legea, din activitatea Inspectoratului Școlar Județean, legate de titularizările din cursul anului școlar și de mobilitatea personalului didactic. Și, ca garnitura să fie completă, Ene le-a dat și câte o palmă peste ceafă liderilor de sindicat ai profesorilor, pe care îi bănuiește de pact cu dușmanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here