Un pacient care suferise un preinfarct și care trebuia să ajungă de urgență la un spital din Buzău, a tras o sperietură soră cu moartea în salvare. Și asta pentru că un șofer neglijent nu a acordat prioritate de trecere ambulanței, și a lovit-o în plin. Accidentul s-a petrecut în această seară la intersecția dintre Bulevardul Unirii cu strada Transilvaniei.

Zi cu ghinion pentru un bătrân de 65 de ani din localitatea buzoiană Căpățânești. Bărbatului, care suferă cu inima, i s-a făcut rău astăzi, motiv pentru care a chemat ambulanța să-l transporte la spital. Un echipaj al Serviciului județean de Ambulanță a sosit imediat, l-a preluat pe bărbat, și au pornit repede spre spital. Neșansa a făcut ca în calea lor să iasă un șofer neatent. Acesta a intrat în plin în ambulanța care a pătruns într-o intersecție cu semnalele acustice și vizuale în funcțiune.

Șoferii mașinilor implicate în accident nu au pățit nimic dar asistenta din ambulață, cât şi o femeie din cealaltă maşină, s-au ales cu câteva zgârieturi. Pacientul pe care îl transportau s-a ales și el cu o zdruncinătură serioasă. Acesta a fost preluat de o altă ambulanţă şi transportat în siguranţă la spital.

Poliţiştii continuă acum cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs acest accident. Cel mai probabil şoferul vinovat se va alege cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here