Ieri, mascații buzoieni au descins la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism, un tânăr fiind reținut apoi pentru că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către trei femei. 

La data de 10 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza municipiului Buzău şi localităţilor Verneşti şi Valea Râmnicului la persoane bănuite de proxenetism.

În urma documentării activităţii infracţionale a unui tânăr, de 23 de ani, din Scutelnici şi a unui buzoian de 30 de ani, a reieșit că, în perioada februarie – septembrie 2020, au înlesnit practicarea prostituţiei de către 3 trei femei cu vârste cuprinse între 28 şi 35 de ani pe raza municipiului Buzău.perchezitiiÎn urma percheziţiilor efectuate, ieri, polițiștii au ridicat bani și mai multe medii de stocare.

De asemenea, la sediul Poliției au fost conduse pentru audieri 5 persoane. În cazul buzoianului de 30 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de arestare preventivă., anunță Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here