După ce ieri Constantin Boșcodeală a afirmat că pentru președinția Consiliului Județean, PSD va susține doar candidatura lui Victor Mocanu, reprezentanții PNL au organizat astăzi o conferință de presă la sediul partidului, în care atât deputatul George Scutaru, preşedintele organizaţiei judeţene, cât și senatorul Cristi Bîgiu, au susținut că USL nu va reveni asupra deciziei, chiar dacă se fac presiuni din partea liderilor PSD Buzău.

Un moment special al conferinței de presă l-a constituit un remember al senatorului Bâgiu, care a afirmat că în urmă cu un an și jumătate, Victor Mocanu a încercat să intre în PNL. “Un lucru pe care poate nu-l știați. Domnul Mocanu a fost la București, bineînțeles peste noi, și a vrut să intre în PNL, pentru a fi candidat la Consiliul Județean”,  a declarat senatorul liberal.

În replică, președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu, a catalogat acestă afirmație drept “eronată și iresponsabilă”.

“Afirmația este total eronată. Eu nu cred că un om responsabil, care își dorește să candideze la o funcție importantă, poate să facă asemenea afirmații iresponsabile. Nu am avut nicio întâlnire cu conducerea PNL-ului, nu am dorit niciodată să intru în acest partid, mai ales că acolo e vorba de Bâgiu, de Scutaru și de alte personaje și persoane. Afirmația lui este iresponsabilă, și, mâ gândesc, cum poate un om să vină cu asemenea minciuni. Este de necrezut”, a declarat astăzi Victor Mocanu.

De altfel subiectul candidaturii de la Buzău este departe de a fi încheiat. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, candidaturile sunt definitivate doar în 15 judeţe, urmând ca până pe 15 martie, să se stabilească listele finale şi pentru celelalte judeţe. În cazul în care nu se va reveni asupra deciziei, PSD se va prezenta la alegerile locale cu candidaţi proprii pentru Consiliul Judeţean şi toate primăriile din judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here