Parintii sotilor Anitoiu Ionel si Maria si-au luat copiii acasa, in sicrie. Dupa cum spun rudele, vineri va fi inmormantata Maria Anitoiu, in satul natal Podul Muncii iar sambata Ionel Anitoiu in satul Dogari.  In aceasta seara, medicul legist Liviu Munteanu a finalizat necropsiile celor doua cadavre.

Potrivit anchetatorilor care au discutat cu specialistul in medicina legala, in corpul femeii au fost gasite doua plagi penetrate, una in zona capului, una in cea toracala si mai multe leziuni interne, iar in cel al barbatului o singura plaga la cap, ambele produse prin impuscare de la o distanta foarte mica, de doar cativa centimetri.

Rezultatele oficiale insa vor fi facute publice maine dupa ce se va finaliza si examenul de laborator. In acelasi timp este asteptata si expertiza balistica a pistolului Carpati sustras de la unitate militara de geniu unde lucra sergentul major Ionel Anitoiu. Anchetatorii spun ca in incarcatorul armei au fost gasite doua gloante, unul pe teava, iar in benzinarie s-au descoperit 4 tuburi ale gloantelor care au fost trase (in incarcatorul armei militare sunt 7 gloante).

Pe de alta parte, continutul asa zisului jurnal si al hartiilor gasite unele in torpedoul masinii, celelalte in portofelul militarului, acesta este cercetat de procurorul criminalist care coordoneaza ancheta privind fapta de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here