Scandalul dintre cele două clanuri țigănești care s-a iscat la sfârșitul săptămînii trecute care s-a transformat într-un veritabil război de stradă este departe de a fi terminat. După ce trei persoane au fost reținute în scandalului, polițiștii au efectuat și percheziții la domiciliile acestora unde au găsit un adevărat arsenal de luptă.

Polițiștii de la Investigații Criminale au ridicat de la locuințele celor trei săbii, cuțite, bâte dar și un aparat cu electroșocuri despre care există informații că ar fi fost folosite în reglarea de conturi dintre cele două clanuri.

Scandalul dintre cele două clanuri este unul mai vechi. Ultimele episoade s-au petrecut chiar în acest week-end, atunci când membrii celor două grupări s-au întâlnit într-un club de noapte din oraș. A început pe loc o bătaie generală și pentru că nu au putut tranșa disputa în niciun fel, membrii clanului Ciulică au năvălit acasă la rivalii lor. Au spart geamurile locuinței, și pentru că nu au reușit să se confrunte cu vreun adversar, și-au varsat nervii pe mașinile acestora, parcate în fața casei.

Polițiștii au reținut atunci trei persoane, care au fost arestate pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorii au decis însă cercetarea acestora în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here