Consilierul local Ion Viorel, fost antrenor/jucător care și-a pus amprenta pe ultima promovare a Gloriei în Liga I, a ales să se înscrie în ALDE Buzău, filială părăsită în masă de aproape toți membrii, în frunte cu liderii Adrian Mocanu și Dorin Bădulescu, care au migrat către PMP.

„Vioară” este la al doilea mandat de ales în Consiliul Local Municipal Buzău, cel actual fiind obținut pe listele PSRo (partidul lui Mircea Geoană).

„Din dorința de a fi în continuare vocea buzoienilor la masa deciziilor și necesitatea de a continua toate proiectele importante pentru comunitate, m-au determinat ca de astăzi să mă alatur echipei ALDE Buzău, o echipă tânără, ambițioasă, cu experiență atât în mediul privat, cât și în administrația publică locală. Fiind la al doilea mandat de consilier municipal, am ajuns la concluzia că mă pot implica și mai mult în viața buzoienilor, însă pentru asta am nevoie de aliați puternici. Alaturi de noul Președinte ALDE Buzău, Consilierul Judetean Iulian Nicoare, știu că acest gând nu va rămâne doar la stadiul de dorință, iar buzoienii vor simți implicarea noastră activă în toate domeniile. Vă invit și pe voi să vă alăturați echipei noastre pentru a schimba în bine viața tuturor buzoienilor!” , a scris Ion Viorel, pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here