job
Angajatori din Germania şi Marea Britanie recrutează, prin reţeaua europeană Eures, personal calificat în asistenţă socială, zugravi-vopsitori, sculeri, instalatori sau comisionari, majoritatea contractelor fiind pe perioadă nedeterminată.

O firmă care prestează servicii pentru unii dintre cei mai mari furnizori de vinuri din Anglia recrutează un operator camion, candidaţilor cerându-li-se să aibă carnet de conducere, abilitatea de a lucra independent şi să vorbească limba engleză.

Angajatorul precizează că salariul oferit este între 19.000 – 22.000 lire/an, iar perioada contractuală este nedeterminată.

Persoanele interesate pot aplica pentru acest loc de muncă trimiţând un CV în limba engleză la adresa:darcy@vine-works.com.

Aceeaşi companie mai recrutează un vinificator-supraveghetor vie, care să aibă experienţă în viticultură, abilitatea de a lucra independent, carnet de conducere şi să vorbească limba engleză. Şi în acest caz, salariul oferit variază între 19.000 şi 22.000 lire /an.

Tot în Marea Britanie, se mai caută 15 îngrijitori persoane, iar candidaţii care vor fi selectaţi vor avea ca atribuţii principale îngrijirea persoanelor în vârstă, incluzând prepararea hranei, furnizarea medicamentelor, comunicarea cu membrii familiei. Se lucrează 50 ore pe săptămână sau mai mult, în ture de la orele 7.00 – 14.00 şi de la 16.00 – 23.00.

Persoanele interesate să aplice trebuie să aibă carnet de conducere valabil în Uniunea Europeană, iar pentru cei care nu deţin carnet de conducere se oferă gratis lecţii de condus. De asemenea, este necesară cunoaşterea limbii engleze.

Salariul oferit variază între 20.150 şi 25.000 lire brut/an. De asemenea, angajatorul asigură două luni cazare gratuită şi 28 de zile de concediu pe an plătite conform legislaţiei din Anglia.

Contractele sunt pentru perioadă nedeterminată.
Pentru a aplica, cei interesaţi trebuie să trimită CV în limba engleză le adresa de email: jobs@careinhand.co.uk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here