Astăzi, în calitate de consilier municipal, fostul viceprimar Fănică Bârlă a votat în opozitie față de colegii săi din deliberativul local. Bârlă s-a abtinut de la vot, ceea ce a dus la respingerea organigramei noii Poliții Locale. Din acest motiv, Fănică Bârlă riscă să fie exclus din PSD.

Deranjat de votul colegului de partid, la finalul sedintei CLM, primarul Constantin Toma a declarat că va cere retragerea sprijinului politic de către PSD a consilierului Fănică Bârlă.

La finalul şedinţei, fostul viceprimar al municipiului Buzău, Fănică Bârlă si-a motivat votul spunând că nu a dorit să încalce legea și drepturile politiștilor locali.

Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a declarat că votul „îl așază pe domnul Bârlă în opozitie față de linia partidului”.

„Faptul că a votat împotriva proiectelor propuse și acceptate de colegi îl așază pe domnul Bârlă în opozitie față de linia partidului. Îi doresc mult succes in viitorul politic, dar nu alături de Partidul Social Democrat.”, a transmis deputatul buzoian, care a mai precizat că situatia lui Bârlă va fi analizată in interiorul partidului, conform normelor statutare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here