permis-de-conducere-1
Regulile examenului auto se vor modifica, iar cei care vor sustine probele de la inceputul lunii viitoare vor trebui sa respecte prevederi noi.
In acest moment, daca vrei permis auto, trebuie sa sustii din nou proba teoretica, in cazul in care o pici pe cea practica. Aceasta regula SE SCHIMBA din 5 OCTOMBRIE. Asadar, cei care vor trece cu succes proba teoretica vor putea sa sustina proba practica de mai multe ori, in cazul in care nu o iau din prima.

Cu alte cuvinte, calificativul ‘admis’ la proba teoretica permite sustinerea probei practice in perioada de valabilitate a cursului de pregatire teoretica si practica (…) Candidatii declarati ‘respins’ la proba practica pot fi programati pentru sustinerea unei noi probe dupa o perioada de cel putin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare si prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel putin sase ore suplimentare de pregatire practica intr-o scoala de conducatori auto autorizata”, scrie in actul normativ din Monitorul Oficial, publicat la inceputul lunii septembrie.

Sustinerea examenului auto se poate face in termen de un an de la absolvirea cursurilor scolii de sofer. Așadar, din 5 octombrie, cei care vor pica sala vor putea sa ceara din nou o programare si vor repeta proba de cate ori este nevoie, pe parcursul UNUI AN! Deci poti repeta proba practica pana reusesti sa ai un permis auto.

Daca trece un an de la absolvirea cursului, acesta nu mai e valabil si este nevoie de o noua pregatire in cadrul unei scoli autorizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here