canicula-sufoca-activitatea-ambulantei
Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată şi descărcări electrice.
LUNI

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime, uşor mai ridicate decât în ziua precedentă, se vor încadra între 28 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 8 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral.
MARŢI

Vremea va continua să se încălzească, devenind izolat caniculară în vest şi în sud. Cerul va fi variabil la parţial noros în sud-estul ţării, în extremitatea de vest, dar şi la munte şi mai mult senin în celelalte zone. Vântul va fi în general moderat în sud şi sud-est şi va sufla slab în restul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 şi 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9…10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22…24 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here