Din cauza vântului puternic, 39 de acoperișuri au fost distruse la Buzău iar 9 mașini au fost înzăpezite sau au au derapat și au ajuns în șanț.

Astfel de situații au fost azi noaptea pe DN2B la C.A.Rosetti, 4 persoane aflate într-un autovehicul au rămas fără combustibil; fiind nevoie de intervenția salvatorilor pentru a le salva.

Pe DN2B, pe raza jud. Brăila, la limita cu jud. Buzău – 11 persoane au rămas inzăpezite după ce microbuzul în care se aflau a derapat.

Probleme au fost, potrivit Poliției, si la Padina, pe DN 2 C, pe drumul comunal 5, la Vâlcelele 3 persoane nu au mai putut înainta din cauza lipsei vizibilității si au cerut sprijinul Poliției.

La 112 a sunat azi noapte si o persoane care nu a mai putut inainta pe DJ 203 I-între loc. Cotorca și Lipănescu, din cauza unui copac căzut pe partea carosabilă iar pe DJ 203 K-între localitățile Mosesti și Robeasca, șase persoane aflate într-un autovehicul care nu mai putea înainta, din cauza zăpezii au cerut, de asemenea, sprijinul polițistilor.

Toate persoanele au fost preluate de polițiștii aflați în intervenții și, cu sprijinul autorităților locale, au fost adăpostite în spațiile puse la dispoziție de către acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here