A șasea etapă din Campionatul Naţional de Off Road, GTC Trophy, va avea loc în perioada 11-14 octombrie în judeţul Buzău, cu un format unic pentru competiţiile de acest gen din România, sub sloganul ”Ziua cea mai lungă”.

Este a şaptea ediţie a competiţiei care presupune parcurgerea probei de traseu într-un interval maxim de 24 de ore, mergându-se astfel zi şi noapte pe cei 160-300 de kilometri off-road pentru fiecare dintre cele 6 clase competiţionale.

Pe lângă clasele obţinute din off road, GTC Trophy propune şi clasa Hobby, dedicată posesorilor de maşini 4×4 care vor să îşi facă debutul în concursurile organizate. De altfel, la Clasa Hobby va exista şi secţiunea Trofeul Duster, special pentru maşinile Dacia Duster.

”Formatul Ziua cea mai lungă! Este o provocare pentru noi. Anul acesta vom avea trasee mai lungi, care vor supune concurenţii la eforturi suplimentare, mai ales dacă va ploua şi în pădure va fi ud. GTC Trophy este o competiţie dificilă, care combină performanţa piloţilor, experienţa copiloţilor şi calitatea maşinilor de concurs. Se va merge atât ziua, cât şi noaptea, ceea ce va complica misiunea concurenţilor, dar în acelaşi timp va creşte adrenalina din jurul competiţiei”, a declarat Răzvan Cirap, organizatorul GTC Trophy.

Buzăul va deveni pentru un weekend capitala motorsportului românesc, GTC Trophy atrăgând peste 250 de participanţi (sportivi, organizatori, media) la această etapă. Fanii off road vor avea ocazia să vadă de aproape maşinile de competiţie, baza fiind amplasată în Piaţa Daciei din municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here