La Buzău, duminică, de 1 decembrie, va avea loc o paradă militară spectaculoasă, vor fi concerte în aer liber și se va aprinde iluminatului festiv de sărbători. La fel ca anul trecut, parada militară va avea loc de la ora 10 pe Calea Eroilor, unde peste 500 de angajați ai MAPN și MAI vor defila în fața buzoienilor. Cei prezenţi la eveniment vor putea vedea în premieră anumite vehicule şi sisteme din dotarea armatei. Este vorba despre maşina de luptă a infanteriei MLI – 84 M – „Jderul”, tancurile TR 85 M 1 „Bizonul”, sistemul de artilerie antiaeriană blindat „GEPARD” aflate în dotarea Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor”, precum şi alte echipamente din dotarea marilor unităţi şi unităţi din Garnizoana Buzău

Pe de altă parte, pentru prima data, autoritățile buzoiene au renunțat la tradiționalele discursuri și depuneri de coroane pe 1 decembrie.

Imediat după activitățile care vor avea loc pe Calea Eroilor, buzoienii sunt așteptați la masă. În Parcul Crâng vor fi oferite peste 3 mii de porții de fasole cu ciolan, plăcintă și vin fiert. Iar după amiază, de la ora 16, polul distracției se va muta pe Platoul Dacia , în fața Primăriei Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.