Polițiștii de la Secţia de poliţie rurală Smeeni au fost sesizați prin apel SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Scutelnici, cu privire la faptul că în aceeași seară, un tânăr ar pătruns în locuința unei vecine și ar fi amenințat-o cu acte de violență pentrua obține o sumă de bani.
Imediat după preluarea apelului, a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la domiciliul părții vătămate, o femeie de 65 de ani, din Scutelnici.
Din cercetări a reieșit că bănuit de comiterea faptei este un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate. Acesta ar fi pătruns în locuința femeii și ar fi amenințat-o cu acte de violență, solicitându-i bani. Prin discuții, femeia l-ar fi convins că nu are bani în acel moment în locuință, dar că va face rost și că îi va da următoarea zi, contra unor activități gospodărești pe care tânărul ar fi urmat să le presteze.
În urma probatoriului administrat de poliţişti, faţă de bănuit a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, în data de 26 martie a.c. fiind dispusă arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here