cutitar-tradat-de-patima-pentru-bauturaFemeia injunghiata luni seara intr-o  scara de bloc din cartierul Dorobanti este in afara oricarui pericol, potrivit medicilor. Femeia a suferit o rana in zona abdomenului, insa este vorba doar despre o taietura, o „leziune nepenetranta”, potrivit cadrelor medicale.

Femeia in varsta de 29 de ani, incasatoare la Provident a anuntat luni politia spunand ca a fost injunghiata de un individ in scara unui bloc, in timp ce era pe teren sa incaseze banii. De asemenea, femeia a mai declarat oamenilor legii ca avea in geanta peste 7000 de lei, bani ce i-au fost furati de cel care a atacat-o.

Oamenii legii merg acum pe mai multe variante. Nu o exclud nici pe a femeii si cauta atacatorul, dar au pornit si pe o alta pista, potrivit careia femeia ar fi pus la cale o inscenare, mai ales ca, potrivit reprezentantilor firmei la care lucra, ea nu ar fi avut de ce sa detina asupra sa o suma atat de mare de bani, fiind obligata in fiecare seara sa predea incasarile.

In scara blocului in care femeia a anuntat ca s-a comis fapta, in cartierul Dorobanti, politistii au gasit urme de sange. De asemenea, ei au ridicat mai multe probe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.